• Къде се намирам

Бельо - Онлайн Магазин

Бельо, кърпи, спално бельо - чаршафи, калъфки, завивки, пердета и завеси, кувертюри, платове

Основната ни дейност е производство и търговия на спално бельо, пердета и завеси, покривки. Предлагаме и платове, хавлиени изделия, дамско, мъжко и детско бельо, а отскоро и дамска конфекция, чанти и колани. По желание на клиента предлагаме ушиване на пердета, завеси, покривки, спално бельо. Работим не преференциални цени за хотели и ресторанти от страната и чужбина. Също така извършваме и шивашки услуги. 

 

В този електронен магазин ще откриете голямо разнообразие от стоки на български и чужди производители. Възползвайте се от шанса да закупите от качествените изделия на "Ларж" - Пловдив", Петков" -  Димитровград, "Дафи 90" - Кричим, "Хепи" - Димитровград, "Яна АД - завод Панагщрище", "Лорд""Диекс", "Ели" - Димитровград,  на цени от производител. Също така ние сме и представители на марките ELLEDUE, GOLDEN LADY, SAN PELLEGRINO, , PHILIPPE MATIGNON, OMSA (дамски чорапи и чорапогащници).

Фирма ”ЛАРЖ” е създадена през 1992 година и започва дейността си с трима служители и машини, разположени на площ от няколко кв.м. В началото производствената гама се състои единствено от бебешко памучно бельо. С днешна дата „ЛАРЖ”ООД произвеждат над 500 артикула, обхващащи всички възрастови групи и размери бельо и трикотажни изделия.  

Фирма "Петков" е основана през 1992г в град Димитровград. Тя е създадена от Петко Петков като малък семеен бизнес, съсредоточен в производството на трикотажни изделия. През годините се  развива и се доказва като един от лидерите на българския пазар в производството на мъжки, дамски, детски пижами, тениски, както и много други артикули произведени от качествени и екологични материали, като е доказала своето качество, коректност и конкурентни цени. Предлага се богат избор от модели, като се следят модните тенденции в този отрасъл.

Фирма "Дафи 90" е специализирана в производството на дамско бельо, детско бельо, пижами и нощници.

"Яна АД - завод Панагюрище" предлага на клиентите си богат асортимент от хавлиени изделия. Целта на компанията е да бъде задоволено всяко желание на клиента чрез високото качество на продуктите, нови десени на изделията, индивидуален дизайн, кратки срокове на изпълнение.

Фирмите "Лорд" и "Диекс" са специализирани в производството на мъжко бельо и пижами 

 Екипът на beliobg.com Ви пожелава приятно пазаруване.

 

 

За контакти:

0889/71 02 02

 

 


beliobg.com@abv.bg 

office@beliobg.com

ФОРУМ