• Къде се намирам

Бельо - Онлайн Магазин

Бельо, кърпи, халати, спално бельо - чаршафи, калъфки, завивки, пердета, кувертюри, платове, одеяла

Основната дейност на фирмата е производство и търговия на спално бельо, пердета и покривки. Предлагаме и платове, хавлиени изделия, дамско, мъжко и детско бельо, а отскоро и дамска конфекция, чанти и колани.

В този електронен магазин ще откриете голямо разнообразие от стоки на български и чужди производители. Възползвайте се от шанса да закупите от качествените изделия на "Ларж" - Пловдив", Петков" -  Димитровград, "Дафи 90" - Кричим, "Хепи" - Димитровград, "Яна" - Бургас, "Лорд""Брилянтин", "Ели" - Димитровград, "Ради" - Русе, на цени от производител. Също така ние сме и представители на марките ELLEDUE, GOLDEN LADY, SAN PELLEGRINO, , R. MATIGNON, OMSA.

Фирма ”ЛАРЖ” е създадена през 1992 година и започва дейността си с трима служители и машини, разположени на площ от няколко кв.м. В началото производствената гама се състои единствено от бебешко памучно бельо.С днешна дата „ЛАРЖ”ООД разполагат със собствена сграда, разположена на площ от 2500 кв.м. Производствената гама вече надхвърля 500 артикула, обхващащи всички възрастови групи и размери бельо и трикотажни изделия.  

Фирма "Петков" е основана през 1992г в град Димитровград. Тя е създадена от Петко Петков като малък семеен бизнес, съсредоточен в производството на трикотажни изделия. През годините се  развива и се доказва като един от лидерите на българския пазар в производството на мъжки, дамски, детски пижами, тениски, както и много други артикули произведени от качествени и екологични материали, като е доказала своето качество, коректност и конкурентни цени. Предлага се богат избор от модели, като се следят модните тенденции в този отрасъл.

Фирма "Дафи 90" е специализирана в производството на дамско бельо, детско бельо, пижами и нощници.

 

 

 

За контакти:

0889/71 02 02

 

 


beliobg.com@abv.bg 

office@beliobg.com

ФОРУМ