• Къде се намирам

Бельо - Онлайн Магазин

Бельо, кърпи, халати, спално бельо - чаршафи, калъфки, завивки, пердета, кувертюри, платове, одеяла

 Доставката за страната се извършва посредством куриерска фирма Еконт и е за сметка на купувача.

  След като в beliobg.com постъпи поръчка, Потребителят получава потвърждение по имейл. В работно време наш консултант обработва поръчката и се свързва с Потребителя на посочения телефонен номер за потвърждение и уточнение на цветове и размери, ако е необходимо. Доставки за страната се извършват посредством куриерска фирма "Еконт" от понеделник до петък от 9:00 до 17:00ч. до посочен адрес или до офис на куриерската фирма.

Заплащането на поръчаната стока се извършва с "наложен платеж" - плащане на куриера в брой при доставката. При поръчки на стойност над 100.00 лв. е необходимо капаро за половината от сумата.

Чрез "Офис локатор"-а имате възможност да разгледате и изберете най-удобния за вас офис на Еконт. Движението на вашата пратка може да бъде проследено по всяко време чрез бутона "Проследи пратка". Цената на доставката до вашия адрес варира според стойността на наложения платеж, можете да я изчислите, като използвате бутона "Изчисли цена".  При доставка с Еконт, вие заплащате стойността на закупените артикули директно на куриера при получаване на пратката.  За всяка една пратка доставена от Еконт ползвате 20% отстъпка от регулярната стойност на доставката.

Цената за доставка е за ваша сметка и не е включена в цената на артикулите.

За да изчислите на каква стойност ще бъде Вашата поръчка, моля последвайте следния линк: Еконт калкулатор

 Виртуален офис Еконт

Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП) стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет, може да бъде върната в рамките на 14 дни след покупката, без изрични основания за това, стига състоянието й да бъде същото като в момента на предаването й от магазина на клиента (включително  ненарушената опаковка). Разноските по връщане на стоката са за сметка на Потребителя. 

 За да упражни правото си на отказ, Потребителят следва да уведоми beliobg.com за имената си, географския си адрес и ако има такива, телефонен номер, факс и електронен адрес и за решението си да се откаже от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или по електронната поща). Потребителят можете да използва приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително:

_________________________________________________________________________

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора (попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

 

До

Бельо Директ ЕООД

гр.София, жк Младост 1а, бл. 509, до вх. А

email: beliobg.com@abv.bg

 

С настоящото уведомявам / уведомяваме*, че се отказвам / отказваме* от сключения от мен / нас* договор за покупка на следните стоки* / за предоставяне на следната услуга* ........................................................................................................................................ ........................................................................................................................................ .................................................................

– Поръчано на*/Получено на* ...................................................................................... .........................................................

– Име на потребителя/ите ......................................................................................................................................................

– Адрес на потребителя/ите .......................................................................................... .......................................................

– Подпис на потребителя/ите ......................................................................................... .....................................................

(само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

– Дата ....................................................................................................

------------------------------------------------------

* Ненужното се зачертава.“

_________________________________________________________________________

Може да свалите формуляра от тук 

Можете също така да попълните и подадете по електронен път стандартния формуляр за отказ или друго недвусмислено заявление за отказ на нашия уебсайт www.beliobg.com . Ако използвате тази възможност, ние незабавно ще Ви изпратим на траен носител (по електронната поща) съобщение за потвърждение на получаването на отказа. За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

      Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната трансакция, освен ако Вие изрично не се съгласите за друг начин; във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

      В случаите, когато потребителят е получил стоки във връзка с договора очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките на нас или на адрес: гр.София, жк Младост 1а, бл. 509, за Бельо Директ ЕООД, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.

     Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок.

     Вие трябва да поемете преките разходи по връщане на стоките.

     Вие отговаряте единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.

    Стоката следва да бъде върната в оригинална опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация и без увреждания. Beliobg.com запазва правото си, в случай, че върнатата стока е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, да прецени дали да приеме върнатата стока. 

 

 


 

 

 

За контакти:

0889/71 02 02

 

 


beliobg.com@abv.bg 

office@beliobg.com

ФОРУМ